Spray tan hos Consol

Som et af vores nye tiltag, tilbyder vi nu hos Consol Solcenter Auto spray tan. Vi finder det naturligt med denne udvidelse, da flere af vores kunder har efterspurgt servicen, og det i øvrigt harmonerer med vores målsætning om professionel bruning. Spray tan er det oplagte alternativ til solariet, og er især ideel hvis du har hudtype 1 og ikke tåler direkte sol. Consol spray tan giver en super flot og ensartet solbrun kulør, der holder i op til 4-6 dage. Vores maskine Autospray er af mærket MY Autospray, der er kåret som markedets bedste Autospray.

I vores oversigt over de lokale centre er angivet et + eller – sådan du let kan få et overblik over hvilke Consol Solcentre, der tilbyder spray tan. Der hænger udførlig vejledning i alle de centre, der tilbyder spray tan. Du kan også se vores nye videoguide her, der på 3 minutter viser dig, hvordan du bruger vores Autospray.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du altid velkommen til at ringe til vores kontor. Birgitte sidder klar med svar og vejledning på tlf. 9670 2506 i kontorets åbningstid.

 

Følgende af vores Consol Solcentre tilbyder spray tan: